MAS SKCH, z.s.
Náměstí Plk. Josefa Koukala 1
538 54 Luže
IČ 01359363
Seminář Jak úspěšně začít podnikat v gastronomii?
Ministerstvo práce a sociálních věcí vás zve na seminář pro nové a začínající gastro sociální podnikatele v provozovnách typu restaurace, kavárna, bistro, penzion, bar, občerstvení.
KDY:
17. 5. od 9:00 – 15:00
28. 5. od 9:00 – 15:00
KDE:
budova MPSV, Karlovo náměstí 1359/1, zasedací místnost č. 323 (zde na mapě)
KDO:
František Korál – konzultant, lektor a marketingový expert pro oblast HORECA (gastro provozy). Díky více než patnáctileté praxi v korporaci FMCG, zaměření HORECA – restaurace, bary, hotely, velkoobchody, má zkušenosti s přímou podporu gastro provozů, vedením projektů analyzující a podporující všechny oblasti v pohostinství a hotelnictví i zkušenosti s vlastním gastro provozem.
PROGRAM:
◾Trendy v gastronomii, vývoj trhu v ČR
◾Základní principy úspěšného gastro podniku
◾Podnikatelský business plán
◾Cílová skupina a spotřebitelské chování
◾Výběr místa – vliv lokality a konkurence
◾Cesta spotřebitele – výběr podniku, exteriér, interiér, hot spots
◾Prodejní nástroje, nabídka a marketing
◾Food cost, kalkulace, vliv na profit podniku
◾Suroviny vs. technologie přípravy pokrmů
◾Vliv personálu na chod podniku a jeho potenciál k vyššímu profitu
◾Manažerské gastro rutiny – nejdůležitější činnosti při vedení gastro podniku
◾Kontrolní nástroje, legislativa a další praktické znalosti
◾Diskuze na konec
Možnost individuálních konzultací po skončení semináře.
Kontaktní osoby na případné dotazy:
sarka.vokalova@mpsv.cz, tel: 770 116 520
gabriela.kurkova@mpsv.cz, tel: 770 116 519
Vzhledem k omezené kapacitě místnosti neváhejte s registrací.
Seminář proběhne v rámci projektu Podpora sociálního podnikání v ČR, registrační číslo CZ.03.2.60/0.0/0.0/15_016/
Informace o semináři naleznete ZDE
Datum poslední aktualizace: 3. 1. 2022 16:17
Komunita MAS
Kalendář
Vize MAS SKCH, z.s. 2024-2028
Návštěvnost
Návštěvnost:
ONLINE:6
DNES:673
TÝDEN:1783
CELKEM:743974