Navigace

Obsah

Typ: ostatní
Tisková zpráva: Šance pro Tebe se zapojila do evropského projektu. Má tak možnost komplexně podpořit rodiny ve vyloučených lokalitách 1Šance pro Tebe se zapojila do evropského projektu. Má tak možnost komplexně podpořit rodiny ve vyloučených lokalitách

Dobrý den.

Od letošního října organizace Šance pro Tebe získala významnou finanční podporu pro svou další činnosti v sociálně vyloučených lokalitách na Chrudimsku. Vznikl totiž projekt s názvem „Komplexní podpora ohrožených rodin v lokalitách Chrudim, Prachovice, Hrochův Týnec a Chrast“, který podporuje Evropská unie v rámci Operačního programu Zaměstnanost.

Projekt, v němž sociální pracovníci Šance pro Tebe celistvě pomáhají rodinám z vyloučených lokalit, potrvá do konce září roku 2020.

Všechny aktivity zmíněné v přiložené tiskové zprávě (kromě kulatých stolů), které ve vyloučených lokalitách Chrudimska pracovníci Šance pro Tebe provozují, jsou už „stálicemi“ v nabízených sociálních službách.
Finance na jejich podporu organizace hledá každým rokem. Zapojením se do projektu Evropského sociálního fondu se organizaci Šance pro Tebe na tři roku trochu uleví.

Více se dočtete v příloze.

Příloha

Vytvořeno: 30. 10. 2017